Over ons

Ons ervaren team van systeembeheerders en programmeurs staan graag voor u klaar.

Ons doel

Ons doel is een altijd goed werkende computer. Als uw systemen soepel draaien dan doet uw bedrijf dat ook. Daarom is het belangrijk om de juiste IT werkplekbeheerder te vinden die zorgt dat uw bedrijf werkt. Corporate IP is dé specialist die weet wat er speelt in de markt en zorgt dat deze kennis onderdeel wordt van uw werkplek.

Manier van werken

Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen veilig en snel kunt werken. Wij ontlasten uw IT-afdeling en vereenvoudigen werkprocessen. Door ons pro-actieve werkplek- en serverbeheer is de kans op uitval van uw belangrijkste ICT systemen minimaal. Door middel van 24/7 monitoring, houden wij uw systemen altijd in de gaten. Veiligheid tegen gevaren van buitenaf staat voorop maar ook slimme back-up systemen spelen daarbij een belangrijke rol. Dit nemen wij allemaal uit handen, zodat u en uw collega’s efficiënt kunnen werken.

Wie zijn wij?

Werkplekbeheer.nl is een speciale afdeling binnen Corporate IP dat zich richt op het adviseren, opzetten en onderhouden van werkplekbeheer voor het midden- en kleinbedrijf. Corporate IP heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software, het opzetten en onderhouden van Microsoft Access database omgevingen en werkplekbeheer. Vanuit ons pand in een bosrijke omgeving te Soest gaan wij graag met u in gesprek om uw bedrijf beter te leren kennen en te adviseren.

Bel nu met Wouter
06-30514795