Groeit het aantal werkplekken snel?

Dan is een veilige opslag en stabiele toegang naar alle data en software van groot belang!

Hardware en software – van vast bureau tot mobiel

Wij ontzorgen graag uw werkplekbeheer. Met name bij een groei van uw bedrijf is het systeembeheer van groot belang. Van de installatie van nieuwe werkplekken, met zowel vaste computers als laptops of mobiele apparaten tot het installeren van alle software die in uw bedrijf gebruikt wordt. Wij ondersteunen verschillende pakketten zoals boekhoudpakketten, HR systemen en maatwerksoftware, zoals Exact Online of Accountview. Daarnaast zorgen we voor de juiste toegangsrechten van alle medewerkers en zorgen we voor een veilige opslag van data en software.

 

Hosted Exchange

Voor elk bedrijf, klein of groot, en uiteraard ook ZZP’ers is email tegenwoordig van curiaal belang. Mede daarom moet u altijd toegang kunnen hebben tot uw inbox waar en wanneer u dat wilt. Met behulp van onze Hosted Exchange diensten beschikt u over een e-mail box die u vanaf iedere locatie kunt raadplegen. Het grote voordeel van een Hosted Exchange is dat u gemakkelijk contacten, taken, notities en e-mailboxen met elkaar kunt delen vanaf ieder apparaat zoals mobiele telefoons, tablets, laptops en computers.

 

Centrale opslag

Binnen uw ICT omgeving is centrale opslag van bijvoorbeeld klantgegevens belangrijk. Wij bieden verschillende clouddiensten aan, voor bijvoorbeeld Office 365, maar ook voor online werkplekken en andere online diensten. Wij slaan uw gegevens veilig en centraal op in ons datacentrum. Wij hebben een eigen ruimte in een datacenter van waaruit we uw werkplek tot complete IT uitrusting kunnen hosten. Shared servers of een dedicated (toegewezen) servers behoren tot de mogelijkheden.

 

Beveiliging

Dataveiligheid en persoonsgegevens beveiliging zijn uiteraard zeer belangrijk. Wij maken gebruik van een 2 factor authenticatie, toewijzen gebruikersrechten, toegangsopties en logging. Hiermee zorgen we ervoor dat aan de standaarden van AVG, ISO 27001 en zelfs NEN 7510 (speciaal toegespitst op de gezondheidszorg) voldaan wordt. Voor verschillende gezondheidsinstellingen, juristen, mediators en adviesbureaus hebben we mooie maatwerk software oplossingen gemaakt.

Zijn uw werknemers veel onderweg en werken ze vanuit verschillende plekken? Met SAAS (Software As A Service) of cloud oplossingen hebben uw werknemers overal en altijd beveiligde toegang tot de laatste software en gegevens.

 

Persoonlijk advies op maat

Wij werken met werkplekbeheerders die alles weten van het inrichten, onderhouden, opschonen, beveiligen en updaten. Wij kunnen u compleet ontzorgen en leveren maatwerk.
U bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht en wij kunnen handelen vrijwel altijd direct en snel. Regelmatig zullen wij met u spreken over uw toekomstplannen, om deze zo goed mogelijk te faciliteren. En wij adviseren u graag hoe u het beste uw werkplekbeheer kunt inrichten. Want medewerkers worden productiever en kunnen efficiënter werken. Zij hoeven zich geen zorgen meer hoeven te maken om administratieve zaken. Een fijne werkplek zorgt immers voor tevreden werknemers, en wie wil dat nu niet?

 

Hulp nodig op afstand?

Met TeamViewer QuickSupport software deel je eenvoudig je scherm met een van onze support medewerkers. Zo kunnen wij eenvoudig meekijken op je computer, direct hulp bieden en het probleem oplossen. Er is overigens geen volledige controle over jouw pc. Zodra het probleem is opgelost, kan je de verbinding verbreken.  

Het werkt snel en eenvoudig:
Stap 1: Het downloaden van TeamViewer
Stap 2: Verbinding maken met de pc van de support medewerker
Stap 3: Geef de support medewerker tijdelijk en veilige controle over jouw PC
Stap 4: De verbinding wordt verbroken zodra het probleem is opgelost

WINDOWS

Werkt u op Windows? Dan dient u deze versie van TeamViewer QuickSupport te downloaden.

MACOS

Werkt u op MacOS? Dan dient u deze versie van    TeamViewer QuickSupport te downloaden.

Wilt u advies over werkplekbeheer en onze services?

Neem contact op en we bespreken vrijblijvend hoe wij uw IT-afdeling kunnen ondersteunen.

Bel nu met Wouter
06-30514795